tirsdag 14. august 2012

Tur-retur Oslo


Hei, småborgere og annet pakk!

Som den verdensvante personen jeg er har jeg tilbragt flerfoldige dager i heroinhovedstaden Oslo, av den mest tilbakestående allmue referert til som Tigerstaden, aka Tiggerstaden, aka Norges stinkende abscess. En kjempeflott by, med andre ord!

Jeg har vært i Oslo av følgende årsaker:

- Tweetupen og musikkarrangementet Øyafestivalen. 
- Å møte folk jeg liker ansiktene til.
- Å generelt leve livets glade jet set-dager. 

Ja, du kan rett og slett kalle meg en livsnyter! Jeg har også brukket armen. Det er livsnyting av hardeste sort. Bildebevis:

Det skal sies at jeg vet akkurat hvordan jeg tok for meg (hei, mamma. Ikke vær redd for meg).

Jeg har ikke så mye å si om Øya annet enn at de hadde mange helt ok band, pessdyr øl, for mange folk på et litt for lite område og mange folk man kjenner. Motivasjonen til å se band var lav, og jeg vet ikke om det var min feil eller mange idiotiske publikummere som gjorde det. Refused var best, da. Det skal jeg nevne. Som jeg har nevnt før er Øya også et godt empirisk bevis på at nordmenn ikke kan å klappe i takt. Her er et tilfeldig utvalg bilder:

Dette er utsikten fra festivalområdet dersom man velger å vende blikket litt opp.
Dette er Vegard. Han liker å drikke øl og spise potetgull, derfor drikker han øl og spiser potetgull her. Også har han på seg en sykt moteriktig hatt av merket Gule Sider, en spinoff av Moods of Norway, tror jeg. 
Dette er meg tidlig en morgen. Jeg gråter slitne, salte tårer av øl. 
Dette er en konsert med Lars Vaular, eller Laser Vaular, som jeg skal begynne å kalle han fra og med nå.

I dag skal jeg dra hjem til Trondheim, og som den pengeløse traveren jeg er faller transportvalget tur-retur på buss. Selve turen tar mange herrens timer, og det kan være både langtekkelig og kjedelig. Her kommer derfor en liste over ting man kan gjøre på buss:

SPIS GOURMETMAT
Det er viktig med næring om man skal komme seg gjennom en utmattende busstur.



SE PÅ TV-SERIER MAN EGENTLIG IKKE LIKER FOR Å VITE HVA MAN ER MOTSTANDER AV
Dette er tidkrevende, og anbefales ikke (jeg bruker ikke å gjøre det).

TEGN ET SELVPORTRETT
Nest etter scientologitester er dette den beste måten å bli kjent med seg selv på.

SKRIV ET DIKT
Poesi er det som skiller mennesker fra dyrene.

SOV
Dette er det beste alternativet, spesielt om man tar nattbuss som meg. Det er imidlertid ikke alltid så lett i de ekstremt komfortable stressless-stolene Lavprisekspressen byr på.

SURFE PÅ INTERNETT
På Internett finner man mange artige sider, blant annet er sider med katter som gjør ting man ikke forventer veldig populært. Internett har også pornografi, men det er en annen sak (og gjør seg ikke på buss, ditt svin).
Internett
LUKT PÅ FOLK OG GJETT HVA DE HAR HATT TIL MIDDAG
Folk lukter, spesielt når de tar buss. Mitt beste tips for å holde uflatterende kroppslukt på avstand er å late som om det lukter kylling. Det virker med alle ekle odører, bare prøv det neste gang du går forbi han bælfeite svettkuken i litt for liten Ed Hardy-singlett.

Hva liker du best å gjøre når du tar buss? Og forresten, hva har du på deg?

Kyss og klem fra Marius!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar